Kleine capsulemachine

Een capsulemachine die zeer handzaam is en daardoor uitermate geschikt voor thuisgebruik. Maak kennis met onze compacte en handige capsule vulmachine voor thuisgebruik. Met deze machine kun je moeiteloos 24 capsules in één keer vullen, wat tijd en moeite bespaart. Of je nu supplementen, kruiden of andere poeders wilt gebruiken, deze machine zorgt voor een nauwkeurige en consistente dosering.

Capaciteit van 24

Deze machine heeft een capaciteit van maximaal 24 capsules in één keer en is verkrijgbaar in verschillende maten:

  • Maat 1
  • Maat 0
  • Maat 00

Voor gebruik dienen de twee capsule helften van elkaar gescheiden te worden.

Zeer eenvoudig in gebruik

Verder is het gebruik zeer eenvoudig: maak je eigen mengsel van kruiden of zaden, vul de machine met capsules, verdeel het mengsel over de capsules, duw de bovenkant erover en je hebt binnen enkele minuten 24 gevulde capsules.

Gebruik kleine capsule machine

Zet het grote onderdeel van de Capsule machine (de basis) op de bijgevoegde houder en zet het geheel op een platte schaal of bord. Haal de capsules uit elkaar. Doe het lange gedeelte met de opening naar boven in de basis en het kortere gedeelte in de deksel. Verdeel ongeveer 1,5 eetlepel poeder over de basis en strijk met het bijgesloten groene kaartje over de gaten, zodat deze gevuld worden. 
Druk het poeder, indien nodig, aan met de aanstamper. Plaats de deksel op de basis en haal de Capsule machine uit de houder. Zet het apparaat op een vlak oppervlak en druk het gelijkmatig helemaal naar beneden. Haal het deksel eraf. 
De gevulde capsules zouden nu in de deksel moeten zitten. Duw op de bovenkant van de deksel zodat de capsules eruit vallen.

Wat zit er in de doos

De doos die je na aankoop ontvangt bevat: Basis, houder en deksel een kaartje voor het gladstrijken en een aanstamper

Bij de Capsule machine is een zakje droogmiddel toegevoegd, dat bedoeld is om gelatine capsules vochtvrij te houden. Haal het zakje droogmiddel uit het plastic en leg het in dezelfde luchtdichte container als je capsules.

Geschikt voor alle soorten capsules

Of je nu gelatine of vegetarische capsules wilt vullen of zelfs gastro capsules, zolang de maat goed is kunnen ze allemaal gevuld worden met deze capsule machine.

Vaatwasser bestendig

Alle onderdelen van deze capsule machine zijn vaatwasser bestendig. Je kunt ze dus zeer eenvoudig schoonmaken na gebruik.

Capsule machine kopen

Je kunt hier een capsulemachine kopen.